Update november 2018! De Kia e-Niro staat inmiddels in de showroom en de prijzen zijn bekend!

Prijzen
De verkoop start met de 64 kWh uitvoering van de e-Niro. Er volgt ook een 39 kWh uitvoering maar van de e-Niro met dit kleinere accupakket zijn nog geen leverdata of prijzen bekend. Allereerst worden in 2019 de 64 kWh ExecutiveLine modellen uitgeleverd met een vanafprijs van €45.510,- daarna wordt ook de 64 kWh DynamicLine uitgeleverd met een vanafprijs van €42.510,-.

Levertijden
Zoals aangegeven kun je de 64 kWh versie van de e-Niro inmiddels bij de dealers inspecteren. Echter zoals met bijna alle nieuwe EV’s zal het even duren voordat je in jouw eigen e-Niro rond kunt vliegen. Allereerst worden de ExecutiveLine modellen uitgeleverd en op dit moment is de verwachting dat de levering 6 maanden na bestelling plaats kan vinden.

Foutje bedankt! WLTP uitslag naar beneden bijgesteld!
Eerder dit jaar werd de WLTP-uitslag van de e-Niro gevierd! 485 kilometer was een mooie uitslag. Helaas komen de WLTP-masters terug op hun bevinden en de nieuwe gecorrigeerde WLTP-uitslag is vastgesteld op 455 kilometer met een acculading.

Werkelijke range
De WLTP is een mooie waarde om e-cars met elkaar te vergelijken maar belangrijker is om te weten wat de werkelijke range van de e-Niro is. Bij onze elektrische auto’s zul je daarom niet snel de WLTP-uitslag zien maar drie andere ranges, namelijk: werkelijke range gemiddeld, zomer en minimaal (worst-case). Zodat je niet voor verassingen komt te staan nadat je de sleutel in ontvangst hebt genomen!

WERKELIJKE RANGE GEMIDDELD: 385km
WERKELIJKE RANGE ZOMER: 445km
WERKELIJKE RANGE MINIMAAL: 275km

De e-Niro heeft een goede werkelijke range geschikt voor het dagelijks gebruik door een heel groot gedeelte van de Nederlandse automobilisten. Zoals je ziet liggen deze ranges (ver) onder de range die bij de WLTP-test wordt vastgesteld, houdt daar rekening mee bij de keuze van je nieuwe elektrische auto!

Kia e-Niro als een van de eerste in Nederland rijden?
Ook de Kia e-Niro is te leasen via Voltic Electric! Bekijk hier de leasepagina van de Kia e-Niro.
Benieuwd welke elektrische auto’s in Nederland te leasen zijn? Bekijk hier het overzicht van al onze elektrische auto’s of neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welke EV het beste bij jouw situatie past!

Wil je meer van de Kia e-Niro zien? Bekijk hier de eerdere berichten over de Kia e-Niro.