Dankzij de internationale belangstelling voor de nieuwe I-Pace hoeft Jaguar zich absoluut geen zorgen te maken over de verkoop van het nieuwe model. Sterker nog, de rijen staan dik! Een aantal van de wachtende klanten heeft zelfs al een aanbetaling gedaan om in maart 2018 als een van eerste zijn handtekening onder de order te kunnen plaatsen.

California love

Een van de klanten die staat te springen om haar handtekening te zetten is Ann Voyer uit Pasaneda (Californie). Zij is samen met een aantal uitverkorenen gevraagd Jaguar te ondersteunen bij de laatste testwerkzaamheden. Ann vroeg aan Jaguar of de actieradius van de I-Pace groot genoeg zou zijn voor het rijden van haar droom; een roadtrip langs de wereldberoemde Californische West Coast?

The answer?

Yes, it can! De technische knapkoppen van Jaguar namen Ann mee op een lange testrit op één acculading met het proproductie-exemplaar van de I-Pace. Van Sunset Boulevard in LA tot naar Morro Bay in San Luis Obispo omgerekend zo’n 360 kilometer deed de Jaguar met gemak! Inmiddels heeft Jaguar er zo’n twee miljoen test kilometers opzitten. Tijdens deze ritten is er getest hoe snel de accu van 0-80 procent geladen kan worden. Resultaat: een korte stop voor een burger langs de West Coast is voldoende! 😉

California knows how to party (Yes, they do)