Renault Pro+ breidt haar aanbod van bedrijfswagens uit met de nieuwe Renault Master Z.E.  Deze Bedrijfswagen is ideaal voor emissievrije distributie in diverse stadscentra. Het model is ontwikkeld voor mensen die zorg voor het milieu belangrijk vinden. Daarnaast is hij ideaal voor het afleveren van goederen en last mile delivery.

De Renault Master Z.E. profiteert van de expertise van de Europese marktleider op het gebied van elektrische mobiliteit. De Renault Master Z.E. maakt gebruik van de nieuwste generatie batterij in combinatie met een geavanceerde elektromotor met hoge energie-efficiency. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bedrijfswagen een actieradius heeft van 120 kilometer. De laadtijd bedraagt 6 uur om de batterij volledig op te laden. Hierom is de Renault Master Z.E. geschikt voor boven genoemde taken.

De Renault Master Z.E. is het perfecte werkpaard en biedt oplossingen op maat. Er zijn een veel versies beschikbaar en op maat gemaakte ombouwvarianten. Daarnaast kan je rekenen op een toegewijd netwerk van Renault Pro+.