Guess who’s back, back again? Ook de nieuwe Nissan LEAF lukt het om de top aan te voeren! Bestverkochte elektrische auto van Europa!

In het artikel ‘GUESS WHO’S BACK, BACK AGAIN?’ over de nieuwe Nissan LEAF wisten wij het eigenlijk al. De nieuwe LEAF wordt een bestseller! Na even uit de top weggeweest te zijn is het Nissan gelukt weer heer en meester te zijn in het elektrisch rijden op de Europese wegen.

Sinds de introductie in oktober 2017 zijn er in Europa al meer dan 37 duizend LEAF’s verkocht! In de eerste 6 maanden van 2018 waren het er meer dan 18 duizend! Daarmee is de nieuwe LEAF de meest verkochte elektrische auto van de eerste helft van 2018 in Europa.

Nissan LEAF
Deze verkoopcijfers heeft de nieuwe LEAF te danken aan zijn range (actieradius van 270 km gemeten volgens de nieuwe WLTP-emissie- en verbruiksnorm) sexy vormgeving, innovatieve snufjes en goede rijeigenschappen. And last but not least, de eurie’s. De Leaf heeft een vanafprijs van 33.990 eurie! Wil je meer weten of zien van de nieuwe Nissan LEAF? Lees dan het voorgaande artikel over de LEAF @Voltic Electric!