Update december 2018! Tesla Model 3 prijzen bekend, bestel hem vandaag nog!

Uitvoeringen
Na lang wachten zijn nu eindelijk de Nederlandse prijzen van de Tesla Model 3 bekend gemaakt! Tenminste van de Long Range en Long Range Performance uitvoeringen van de jongste telg van Tesla. Op de normale uitvoering en de Mid Range versie moeten we nog even wachten… De Long Range is een Tesla Model 3 geoptimaliseerd voor lange afstanden met een werkelijke gemiddelde range van wel 475 kilometer! Waar de Long Range Performance de sportieve variant is van de Model 3. Sportief en elektrisch? Jazeker! Zoals je inmiddels misschien wel weet voelt elke elektrische auto al sportief aan… maar dit is echt een elektrische raceauto met een koppel van 639 Nm en een sprint naar de 100 km/h in 3,7 seconden! Beide toppers zijn vierwielaangedreven en hebben een accupakket van 80 kWh.

Prijzen

  • Tesla Model 3 Long Range vanaf €58.800,-
  • Tesla Model 3 Long Range Performance vanaf €69.700,-.

Levertijden
De Model 3 is nu op enkele plaatsen in het land te bewonderen maar zal na de start van de uitlevering in het eerste kwartaal van 2019 niet meer weg te denken zijn uit het Nederlands straatbeeld! De Europese Model 3’s lopen in januari 2019 van de band en uitlevering vindt plaats op volgorde van besteldatum. De productie van de Model 3 loopt na opstartproblemen op volle toeren en Tesla verwacht dan ook geen leveringsproblemen bij jouw eigen Tesla Model 3! Maar wil je een van de eerste in Nederland een Model 3 rijden? Dan kun je maar beter snel bestellen!

Tesla Model 3 als een van de eerste in Nederland rijden?
Ook de Tesla Model 3 is te leasen via Voltic Electric! Bekijk hier de leasepagina van de Tesla Model 3 Longe Range en Tesla Model 3 Long Range Performance. Benieuwd welke elektrische auto’s in Nederland te leasen zijn? Bekijk hier het overzicht van al onze elektrische auto’s of neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welke EV het beste bij jouw situatie past!

Wil je meer van de Tesla Model 3 zien? Bekijk hier de eerdere berichten over de Tesla Model 3. Mogelijk vind je de berichten over Tesla of onze Tesla Tuesday ook leuk om te lezen!