De brandstofprijzen zitten weer in de lift… ben jij ook klaar met de hoge brandstofprijzen? Dan hebben we goed nieuws! Door over te stappen op elektrisch rijden bespaar je al snel duizenden euro’s per auto!

Ondernemer, werkgever of wagenparkbeheerder?
Als ondernemer, werkgever of wagenparkbeheerder heb je misschien wel meerdere leaseauto’s rijden op een traditionele brandstof zoals diesel of benzine. Deze brandstoffen worden maar duurder en duurder! Hierdoor wordt elektrisch rijden nóg aantrekkelijker. Over de gehele looptijd van het leasecontract kan dit per auto duizenden euro’s schelen! Met de EV-wagenparkscan bekijken we samen het gehele wagenpark en maken we makkelijk inzichtelijk welke auto’s vervangen kunnen worden door een elektrische variant en hoeveel de overstap naar elektrisch rijden de onderneming over de komende jaren oplevert!

‘Ben jij ook klaar met de hoge brandstofprijzen? Stap over op elektrisch rijden en bespaar al snel duizenden euro’s per jaar per auto!’

Werknemer, zakelijke berijder?
Elektrisch rijden is fantastisch! Door de hoge brandstofkosten is een elektrische auto nu nóg aantrekkelijk voor ondernemers en werkgevers. Maar ook jij als berijder kunt veel voordeel halen bij het overstappen op elektrisch rijden! Niet alleen voor onze planeet maar ook voor de portemonnee is het een grote stap vooruit! Vanwege de lagere bijtelling van elektrische auto’s betaal je duizenden euro’s minder belasting over de looptijd van je leasecontract. Hierdoor krijg je over de looptijd van het leasecontract met de huidige bijtellingsregels een hoger netto salaris door de overstap op elektrisch rijden! Daarnaast zijn de uitvoeringen van elektrische auto’s completer en luxer dan auto’s op traditionele brandstoffen en hoef je niet bij te betalen voor een automaat!

‘Stap over op elektrisch rijden en krijg een hoger netto salaris en verdien duizenden euro’s!’

Ben jij klaar voor de overstap naar elektrisch rijden?
Voltic Electric is gespecialiseerd in de overstap naar elektrisch rijden! Samen bekijken we welke elektrische auto (eventueel inclusief laadpaal en laadpas) het best bij jouw situatie past. Onze adviezen zijn voorzien van vergelijkingsberekeningen en -overzichten tussen gekozen e-cars en de huidige (of vergelijkbare) auto op traditionele brandstof. Daarnaast helpen we je op weg met adviezen en tips & tricks bij de eerste kilometers zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de overstap naar het rijden van de toekomst!  Voltic Electric: Zorgeloos, eerlijk, onafhankelijk en voorzien van een vrijblijvende scherpe offerte voor de gekozen elektrische auto’s.

‘Benieuwd hoeveel jij kunt besparen door de overstap naar Elektrisch rijden? Neem contact met ons op of dien een lease offerte aanvraag in via een van de e-cars, natuurlijk zijn we ook te bereiken via Social Media en de live-chat!’

Voltic Electric lease de juiste elektrische auto