Onze vrienden van Fully Carged hebben voor de tweede maal het netwerk met snellaadstations van Fastned bezocht. Bekijk de recentste show direct hieronder. Ben je benieuwd naar de bevindingen van 3 jaar geleden? Bekijk dan de video van 2016 onderaan dit bericht!

Fastned EV Chargers | Fully Charged | 6 februari 2019

 

Fastned
Fastned is hét netwerk met snellaadstations op A-locaties door Nederland (in uitbreiding naar heel Europa). Ideaal voor de elektrische rijders die eens een dagje verder rijden dan de werkelijke range van hun e-car! 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je bij de snellaadstations van Fastned laden met je eigen laadpas (meer info over de Voltic laadpas? klik hier..) of de Fastned app. Ideaal voor de elektrische Roadtrip!

Visie: De verbrandingsmotor is een ramp voor het klimaat en onze gezondheid. Door zo snel mogelijk over te schakelen naar elektrisch rijden op basis van duurzame energie kunnen we klimaatverandering afwenden en steden schoner en stiller maken.

Missie: De missie van Fastned is vrijheid geven aan de elektrische rijder. Dit doen we door snellaadstations te bouwen waar alle elektrische auto’s kunnen laden, met uitsluitend stroom van zon en wind.

Doel: Ons doel is een Europees netwerk van 1000 snellaadstations op A-locaties. Een betrouwbaar netwerk van herkenbare snellaadstations langs snelwegen en in steden is noodzakelijk voor de overstap naar elektrisch vervoer. Eén snellaadstations kan honderden voertuigen per dag laden en is dus efficiënt met ruimte en erg goed schaalbaar. Daarom richt Fastned zich volledig op het vinden van geschikte locaties, het bouwen van snellaadstations en het steeds verder optimaliseren van de betrouwbaarheid van onze dienstverlening en een ‘WOW’ klantervaring.

Fastned | Fully Charged | 3 augustus 2016

 

Ben jij klaar voor de overstap naar elektrisch rijden? Voltic Electric helpt je bij bij de juiste elektrische auto voor jou!
Neem contact met ons op of dien een lease offerte aanvraag in via een van de e-cars en we nemen snel contact met je op om te zien welke elektrische auto (eventueel inclusief laadpaal en laadpas) het best bij jouw situatie past. We zijn natuurlijk ook te bereiken via de social media kanalen en de live-chat! Onze adviezen zijn voorzien van vergelijkingsberekeningen en -overzichten tussen gekozen e-cars en de huidige (of vergelijkbare) auto op traditionele brandstof. Eerlijk, onafhankelijk en voorzien van een vrijblijvende scherpe offerte voor de gekozen elektrische auto’s.

 

Voltic Electric Lease Elektrische auto