28 april 2018 was Voltic Electric bij de Formula E tijdens de E-PRIX van Paris in Frankrijk! Voor ons is het overduidelijk! Elektrisch rijden is niet alleen DE toekomst voor vervoer en transport, het heeft ook zeker een toekomst in de autosport!

Anders dan met traditionele autosport is het door de unieke eigenschappen van elektrische autosport mogelijk om naar de fan toe te gaan! De enorme acceleratie, wheel-to-wheel action, drivers switch, veel inhaalacties en een overdosis aan entertainment zonder uitstoot of een overdosis aan geluid. Dat maakt de Formule E Ideaal voor de o-zo-geliefde krappe en korte stratencircuits in alle grote steden. Vergis je niet, ook de e-cars maken geluid. Een futuristische zoom, het bandengeluid inclusief piepende wielen en het klappen van de bodemplaat op het asfalt geven precies genoeg geluid om te “voelen” hoe hard het gaat! Aan de grote interesse van grote autofabrikanten en coureurs valt af te lezen dat ook zij de toekomst zien in elektrische autosport en de investering in innovatie van elektrisch rijden.

Wat ons betreft gaat de Formule E een grote toekomst tegemoet, echt een aanrader! Probeer eens een E-PRIX te bezoeken of bekijk de wedstrijden in Nederland op Ziggo Sport of Eurosport! Meer informatie & tickets vind je via de officiële website. Tot die tijd vind je hieronder ons foto- en videoverslag.

Tijdens de E-PRIX Paris France op 28 april 2018 was Jean-Éric Vergne van team TECHEETAH in de e-car met nummer 25 de hele dag het snelste en won uiteindelijk de race. Veel kijkplezier! 🎞️ 👇 🤩

Roadtrip!

Pitlane!

Race!

E-Village