Eerste EVRally van Voltic Electric een groot succes!

Zondag 30 juni 2019 organiseerde Voltic Electric haar eerste EVRally. Tijdens de rit genoten de deelnemers optimaal van het rijden in hun elektrische auto. Er is heerlijk genoten van elektrisch en dus stil toeren door het bebost heuvellandschap van Limburg en Nordeifel Duitsland. Haarspeldbochten, afdalen en klimmen in alle stilte door de groene heuvels met de mooiste uitzichten! Tijdens de EVRally merk je waarom elektrisch rijden hét rijden van de toekomst is.

Weg uit de heuvels ging de elektrische roadtrip verder door de strakke groene velden waarbij af en toe een windmolen natuurlijk niet mag ontbreken. In de laatste stint stopte de EVRally bij de indrukwekkende bruinkoolmijn Hambach om stil te staan bij de brandstof van het verleden!

 

De totale trip inclusief lunch, laad en pauze stops had een lengte van dik 400 kilometer en werd in ca 8 uur afgelegd. Naast het laden bij start en finish is er éénmaal bijgeladen in Erfstadt in Duitsland. Alle deelnemers vonden de EVRally geslaagd en zeker voor herhaling waard!

Ben jij bij de volgende EVRally van Voltic Electric? Stuur ons een e-mail en we houden je op de hoogte! Wil je de EVRally Limburg Nordeifel Duistland zelf een keer rijden? Je vindt de route hieronder. Ideaal om jouw elektrische auto te testen, te leren kennen en het geweldige elektrisch rijden te ervaren!

 

⚡ Zelf de EVRally Limburg – Nordeifel Duistland rijden? Check hem hieronder! 👇🏽

 

Route EVRally Limburg – Nordeifel Duistland 

Wil jij ook een dagje lekker cruisen met jouw elektrische auto tussen de heuvels en bossen van Limburg en Nordeifel Duitsland? Hieronder hebben we de route uitgezet, simpel per stint zodat je weet waar je kunt pauzeren en waar de laadplaatsen zijn. De laadplaatsen in de route opgenomen zijn die van het Tesla supercharger netwerk. Heb je geen Tesla?

Geen probleem de onderstaande EVRally route is te berijden met ieder elektrische auto met een werkelijke minimale range van ca. 265km. Wel moet je aan het einde van stint 4 met een andere elektrische auto even van de route af om bij te laden bij de genoemde laadplaats. Indien je bekend bent met abetterrouteplanner dan kun je het beste even checken via deze route of jouw elektrische auto de Voltic Electric EVRally af kan leggen! Neem voordat je vertrekt even contact met ons op als je twijfelt over waar je met jouw elektrische auto en laadpas kunt laden of als je twijfelt over de range van jouw elektrische auto. We helpen je graag, zodat ook jij optimaal kunt genieten van de EVRally!

De route is ingetekend in Google Maps, om optimaal te genieten raden we je aan om deze op je telefoon te volgen.
Totale afstand: ca. 420 km
Verwachte tijdsduur: 8:00 uur (5:20 uur gereden)
Gemiddeld verbruik: 251 Wh/km

EVRally Limburg - Nordeifel Voltic Electric

Optimale vertrektijd: 9 a 10 uur indien je gebruik wilt maken van de voorgestelde lunchstop.

Tijdens de laatste stint passeer je ook de indrukwekkende Etzweiler Hambach bruinkoolmijn die staat in schril contrast tot al het groen wat je vandaag ervaren hebt. Gelukkig kom je tijdens de EVRally ook veel windmolens tegen en als het goed is heb je gereden op groene stroom, twijfel je daarover? Bestel dan de Voltic Electric Laadpas!

Heel veel plezier met de EVRally!

 

Ben jij bij de volgende EVRally van Voltic Electric? Stuur ons een e-mail en we houden je op de hoogte!

Voltic Electric, eerlijk over elektrisch rijden!

Nog geen elektrische rijder? Wil jij weten welke elektrische (bestel)auto bij jouw situatie past? Benieuwd naar een vergelijking met je huidige (brandstof) auto(‘s)? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen vinden we de juiste!

 

Voltic Electric Lease Elektrische auto