De Hyundai KONA Electric, een geweldige e-car die voldoet aan de eisen van de meeste Nederlandse automobilisten! Dat blijkt ook wel uit de beschikbaarheid, want alle KONA’s voor de Nederlandse markt zijn al gereserveerd en er is een wachttijd van bijna 1 jaar!

Specificaties
De KONA Electric is de middenklasser/ kleine SUV waar de Nederlandse markt op heeft gewacht! Een mooie en praktische e-car met goede prestaties en een goede range voor een mooie prijs! De KONA wordt de nieuwe standaard voor elektrische middenklassers waarmee alle toekomstige e-cars vergeleken gaan worden. Hieronder lees je de belangrijkste highlights van de KONA.

Vanafprijs: € 39.195,00
Carrosserie: 5-deurs hatchback
Transmissie: automaat
Batterij: lithium-ion 64 kWh
Actieradius: max. 482 km
Laadtijden: snelladen 54 min* en normaal laden 9 uur en 40 min*
Vermogen: 150 kW / 204 pk
Trekkracht: 395 Nm
Acceleratie 0 -100 km/uur: 7,6 seconden
Topsnelheid: 167 km/h
Gewicht: 1660 kg
Bijtelling: 4%

Regeneratief remsysteem, Adaptive Smart Cruise Control (ASCC), Hyundai SmartSense
Er zijn 3 uitvoeringen beschikbaar, Comfort, Fashion en Premium met vanaf prijzen van respectievelijk € 39.195,-, € 41.495,- en € 44.995,-.

specificaties Hyundai KONA Electric

Rij-Impressie
Cornelis Kit van Autoweek reed de Hyundai KONA Electric en zoals altijd zeggen beelden meer dan alleen woorden dus vergeet niet de onderstaande rij-impressie te checken! 🎞 👇 🤩

Commercial Hyundai KONA Electric

 

Hyundai KONA Electric @ Voltic Electric
Vergeet niet onze eerdere berichten over de KONA hieronder te checken. Heb jij interesse in een KONA Electric? Houdt Voltic Electric in de gaten of neem contact op voor meer informatie over de KONA, elektrisch rijden of (verkorte) levertijden. Op naar elektrisch rijden voor iedereen! #Electricrevolution #GoVoltic