Koudwatervrees voor elektrisch rijden? Samen vinden we de juiste elektrische auto!

Na maanden van hard werken en het vinden van de juiste partners presenteren we met trots het nieuwe Voltic Electric! Waar we voorheen enkel het laatste nieuws op het gebied van elektrisch rijden met de wereld deelden, gaan we nu echt een aantal stappen verder. We willen elektrisch rijden laten groeien en daarom gaan we samen met je op zoek naar de elektrische auto die het beste past bij jouw wensen en gebruik.

Te vaak horen we non-argumenten als we met mensen spreken over elektrisch rijden.

Ik heb geen zin om iedere dag een half uur bij een laadpaal te staan…
Ik kan niet op vakantie met een elektrische auto…
Een elektrische auto is nog te duur…

Verder blijkt helaas te vaak dat de merkdealer onvoldoende kennis heeft op het gebied van elektrisch rijden, en daardoor, onbedoeld, zijn gewaardeerde klant een auto adviseert die wellicht niet helemaal aansluit bij de behoefte van die klant. Ook is het aanbod van elektrische auto’s bij één merk nu nog zo klein dat de kans groot is nu net die elektrische auto niet bij je past. Bij Voltic Electric werken we er hard aan om het aanbod aan elektrische auto’s zo compleet en divers mogelijk te maken. Er is een passende elektrische auto voor bijna iedereen!

We willen zoveel mogelijk mensen in een elektrische auto helpen, maar wel in de juiste elektrische auto! Dit bereiken we door samen met je te kijken naar de daadwerkelijke wensen en benodigdheden in je dagelijkse bezigheden en routine. Met simpele vragen als  “Hoe ziet je dag er uit?” helpen we je al op de website door een groot aanbod van EV’s heen. Wanneer we samen tot de ideale elektrische auto komen kan het goed zijn dat je nooit meer hoeft te tanken! Je start iedere dag met een volle auto! Om te komen tot een perfecte keuze gaan we niet af op ranges van fabrikanten maar de werkelijke ranges en worst-case range van de elektrische auto,  waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je tekort komt.

Na dit advies bieden we, in samenwerking met onze leasepartners, een vrijblijvend en scherp leasetarief aan en helpen we je op weg met advies, tips, trucs en natuurlijk goede service die het elektrisch rijden gemakkelijk, leuk en betrouwbaar maken. Op eenzelfde manier bekijken we ook de mogelijkheden en wensen van laadpunten. Van advisering over de verschillende producten en losse verkoop ervan tot en met de complete installatie van de “laadpaal”. Zo krijgt onze klant écht de best passende elektrische auto.
O’ja.. en natuurlijk hebben we een eigen Voltic Electric laadpas zodat ook tijdens langere ritten niet zonder power komt te staan!

Wil jij weten welke elektrische auto bij jou past? Bekijk onze elektrische auto’s op Voltic.nl!

Voltic Electric, eerlijk over elektrisch rijden!