Bestel nu je favoriete Tesla en profiteer nog optimaal van 4% bijtelling door levering in 2019!

Stap dit jaar nog over op elektrisch rijden, Voltic Electric helpt je graag! Er zijn nog diverse elektrische auto’s met levering in 2019 en dus 4% bijtelling tot 50.000 euro! Zo ook de Tesla Model 3 standard plus met 4% bijtellingsregeling over de gehele aanschafprijs en looptijd van het contract! Maar ook op de Tesla Model 3 Long Range en Performance en de grotere varianten Tesla Model S en Model X bespaar je op de bijtelling door nog dit jaar over te stappen! Ook de populaire Hyundai Kona Electric en Volkswagen e-Golf zijn nog dit jaar leverbaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en samen vinden we de juiste elektrische auto!

Bijtelling 2019
De besparing ten opzichte van de nieuwe bijtellingsregeling kan behoorlijk oplopen, zeker in de kosten voor de berijder! De berijder van een elektrische auto moet met de bijtellingsregeling 2019 4% bijtelling tot €50.000 aanschafprijs en boven de €50.000,-  22% bijtelling betalen.

Je rijdt een 4% Tesla Model 3 Standard Plus al vanaf €60,71 netto bijtelling per maand!


Bijtelling in 2020 naar 8%!

In 2020 wijzigen de bijtellingspercentages voor alle voertuigen! Hieronder zie je de verschillen tussen een elektrische en ouderwetse auto oftewel tussen een auto zonder en met CO2 uitstoot 😉

Bijtelling 2020 Elektrisch mét CO2 uitstoot
Bijtelling percentage 8% 22%
Bijtellingsvoordeel max. Cataloguswaarde 45.000 euro n.v.t.
Wegenbelasting Geen 100%
BPM Geen 100%

Voor elektrische auto’s geldt dus vanaf 2020 een bijtellingspercentages van 8% tot de cataloguswaarde van 45.000 euro.  Bij een duurdere elektrische auto betaal je over je resterende bedrag een bijtellingspercentage van 22%. Voor elke elektrische auto van €50.000 euro of meer bespaar je door in 2019 over te stappen €85,- netto bijtelling per maand! Dat is besparing van €5100,- netto bijtelling gedurende je leasecontract!

Bespaar €5100,- netto bijtelling door in 2019 elektrisch te gaan rijden! Bijvoorbeeld in de Tesla Model 3 Standard Plus. 

Range anxiety? Niet met de Tesla Superchargers!
Niet bij Tesla! Alle Tesla’s hebben toegang tot het Supercharger netwerk, waarmee je in heel Europa je Tesla Supersnel kan opladen. Zo laad je met Tesla’s in minder dan 30 minuten van 0% naar 80% en met de Model 3 en de nieuwe Supercharger V3 nog sneller! Maar meestal sta je geen 30 minuten te laden doordat je dagelijkse actieradius groot genoeg is of omdat je routeplanner dit bij lange roadtrips slim inplant. Kies je voor een Tesla dan is de kans dus groot dat je gebruik gaat maken van het Supercharger netwerk.

Bespaar op je brandstofkosten!
Elektrisch rijden wordt met de bijtellingsregels van 2020 wellicht duurder dan in 2019, maar voor het rijden van een ouderwetse auto, zelfs met stekker, betaal je de volle 22% bijtelling. Reken daar de brandstofkosten(besparing) bij en je rijdt waarschijnlijk nog steeds veel goedkoper elektrisch dan op de ouderwetse vervuilende brandstoffen! Bij het Tesla Superchargernetwerk betaal je voor het laden meestal zoon 25ct/kWh (Tesla rekent enkel de kostprijs van het Superchargersnetwerk). Dat is minder dan de helft van de meeste aanbieders van snelladers! Neem je een Voltic Electric laadpaal thuis of op het werk, dan betaal je natuurlijk nog minder voor de stroom en hoef in je dagelijkse ritten waarschijnlijk nooit meer te stoppen voor het laden! Bij elektrische auto’s bespaar je tot ca 2/3 van je huidige brandstofkosten wat, ondanks nieuwe bijtellingsregels, elektrisch rijden vaak goedkoper maakt dan ander vervoer!

Tesla 4% bijtelling Voltic Electric Lease

Snelle levering!
Vanwege de populariteit van elektrisch rijden zijn er bij veel nieuwe modellen lange wachttijden ontstaan. Gelukkig zijn er nog diverse modellen met 4% bijtelling (tot €50.000) snel en in ieder geval in 2019 leverbaar! We adviseren je welke elektrische auto het beste bij jouw situatie past en maken eventueel inzichtelijk wat de extra kosten zijn als je een model kiest wat toch pas in 2020 beschikbaar is. De Tesla fabriek draait op volle toeren dus of je nu de Tesla Model 3 Standard Plus, Long Range en Performance of de grotere broertjes Tesla Model S en Model X kiest, deze zijn nog ruim op tijd voor de bijtellingsbesparing ten opzichte van 2020!

Andere elektrische auto’s met levering in 2019 en onder de 4% bijtellingsregeling

Ben je op zoek naar de Hyundai Kona Electric, Volkswagen e-Golf, Nissan Leaf, Hyundai Ionic Electric, BMW i3 en diverse andere modellen met levering in 2019? Neem contact met ons op want we hebben nog diverse productieplaatsen gereserveerd voor 2019 en daarmee geniet jij van 4% bijtelling over de gehele looptijd van jouw leasecontract!

Wil jij weten welke elektrische (bestel)auto bij jouw situatie past? Benieuwd naar een vergelijking met je huidige (brandstof) auto(‘s)? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen vinden we de juiste!

Voltic Electric Lease Elektrische auto

Voltic Electric, eerlijk over elektrisch rijden!